ΣΧΕΤΙΚΆ

Το «The Grounds» έχει προωθήσει τις επιλογές της μπύρας, αυξάνοντας τις φιάλες σε 50 και τα βαρέλια σε 2. Η λίστα μας αποτελείται από εγχώριες μπύρες και ποιοτικές εισαγωγής.​

Αν και η επιλογή της μπύρας μας είναι αρκετή για να σας κάνει να πιείτε ένα ποτό, η κουζίνα του «The Grounds» θα σας κάνει να επιστρέψετε για να απολαύσετε ένα ποιοτικό γεύμα. Η κουζίνα μας αποτελείται από φρέσκα υλικά και δεσμευόμαστε να στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα.

Η ομάδα του «The Grounds" χρησιμοποιεί τα καλύτερα συστατικά και αγοράζει μόνο αγνά υλικά από προμηθευτές πιστοποιημένους. Παραμένουμε σε συνεχή επαφή με παραγωγούς απ' όλη την Ελλάδα, παραγγέλνουμε πάντα την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα και σας την προσφέρουμε με απόλυτη προσοχή.

Χρησιμοποιούμε τοπικά προϊόντα στο δημιουργικό μας μενού, το οποίο είναι καλά ισορροπημένο για να ταιριάζει στις τοπικές γεύσεις της Ελλάδας. Το μενού μας παρασκευάζεται καθημερινά για να επιτευχθεί η πιο φρέσκια δυνατή ποιότητα.​

Εάν βέβαια το κρασί είναι το ποτό της επιλογής σας, έχουμε επιλογές αποκλειστικά από την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ποικιλιών σταφυλιών, που ίσως δεν γνωρίζετε ότι υπήρχαν.